+359 89 919 6736 /+359 88 930 6424 - 08:00 до 22:00 info@skchampion.com

Комплекс „Шампион”

Добре дошли в Комплекс „Шампион”

Комплекс „Шампион” се намира в живописния град Казанлък на 1км. от центъра на града. Казанлък е известен като Града на Розите и Тракийските царе и се намира в китната Розова Долина, в полите на Стара Планина. Хотелът предлага удобство и спокойствие и може да се насладите на вашата почивка в 13 удобни стаи. За вашия комфорт всички те са оборудвани с просторна баня, LCD телевизор, кабелна телевизия, безжичен интернет и климатик. На ваше разположение са също и два тенис корта, футболно игрище, масажно студио и ресторант, където ще се радвате на приятна атмосфера и вкусна храна. Хотелът ни е пригоден за семинари и team building програми. Не сме забравили и за най-малките ни гости, които могат безгрижно да играят в специално обособения за деца „Детски кът”.

Комплекс „Шампион”

Забележителности

– Историческият музей „Искра“

– Казанлъшката тракийска гробница

– Музей на розата

– Могила Голяма Косматка

Град Казанлък

В гр. Казанлък има голям брой забележителности. Най-голямото богатство на Казанлък е Тракийското ни наследство, а уханието на маслодайната роза, ще направи посещението на града незабравимо. Казанлък има интересна и богата история, като има доказателства за живот по тези земи още от неолита.
Казанлък е още и икономически, исторически и културен център, така той предлага за всекиго по нещо – исторически и културни забележителности,спорт и разходки сред природата. . Казанлък е известен с пешеходен и вело туризъм. Има вело алея в непосредствена близост до хотела.
Гостите ни ще имат възможност да посетят и други забележителности в околността като Храм Паметник „Рождество Христово” край гр. Шипка и Паметник на Свободата на вр. Шипка.